Info

Info

Informatie ivm een dj huren voor uw evenement - discobar huren boeking en betaling - verzoeknummers - veel gestelde vragen over opstellen installatie huur discobar

Een optie nemen

Een datum zal niet automatisch worden gereserveerd na een prijs- of informatieaanvraag. U kunt wel een optie nemen en dan zal u worden gecontacteerd indien er een aanvraag binnen komt door iemand anders op dezelfde datum.

Een optie vervalt na 3 dagen.

Boeking en voorschot

Wanneer men Dansman boekt zal er gevraagd worden dit per mail te bevestigen. U betaalt een voorschot van 100 euro op rekeningnummer BE 80 9731 1154 4677 met vermelding van naam, datum en plaats van het evenement. Wanneer het voorschot op de rekening staat zijn beide partijen gebonden aan de gemaakte afspraken.

Betaling

Het resterende afgesproken bedrag (na vermindering van het voorschot) dient cash of per overschrijving voor het feest betaald te worden. Indien u kiest voor overschrijving dan vragen wij om het bedrag te voldoen minstens 1 week voor de dag van uw feest.

BTW

Het statuut van een dj valt onder de BTW-regeling van de artiesten. Door een uitzondering in het BTW wetboek (art. 44, 2, 8 ) is Dansman DJ service niet verplicht om BTW aan te rekenen aan zijn klanten. De prijzen op de website en/of op de offerte vermeld zijn dus de prijzen die u effectief moet betalen zonder meer.

Betwistingen

In geval van betwisting van om het even welke aard, zullen alle Belgische rechtbanken van de Provincie Antwerpen bevoegd zijn.

Auteursrechten (Sabam)

De organisator van het feest/evenement draagt de verantwoordelijkheid voor het inschakelen van de auteursrechten indien nodig. De discobar / DJ draagt hierbij geen enkele verantwoordelijkheid.

(Niet van toepassing voor familiefeest/trouwfeest.)

Contract

Mailverkeer tussen opdrachtgever en Dansman dj service is rechtsgeldig en kan gezien worden als een schriftelijke overeenkomst, wordt altijd bewaard en kan dienen als bewijslast bij eventuele betwisting i.v.m. gemaakte afspraken.

Annulatie

De klant heeft het recht zijn boeking te annuleren, enkel bij annulatie op dezelfde dag van het evenement zal de klant er zich toe verbinden de helft van de afgesproken prijs te betalen als schadevergoeding. Indien het feest niet doorgaat, en dansman DJ huren wordt hiervan NIET op de hoogte gebracht, dient het volledig overeengekomen bedrag betaald te worden. Een voorschot wordt niet terugbetaald indien de annulatie minder dan 2 weken voor het feest gebeurt.

Wat bij ziekte?

Dansman DJ service verbindt zich ertoe in elk geval een deejay te voorzien op uw feest wanneer wij om welke reden dan ook onze gemaakte afspraak niet kunnen nakomen.

Opstellen en afbreken

Wanneer je een dj huurt met standaard installatie licht en geluid zal de dj ongeveer 50 minuten nodig hebben om de installatie klaar te zetten onder voorbehoud dat de locatie vlot bereikbaar is. Het afbreken gaat iets sneller. De tijd nodig van opstellen en afbreken zit niet inbegrepen in de speeltijd van de dj en is dus gratis. We hebben geen tafels nodig, alles staat op eigen statieven.

Verzoeknummers

We zullen ieder verzoeknummer zo snel mogelijk spelen als we het bij hebben. Er worden geen nummers gespeeld van YouTube-Spotify of andere media. De klant kan op voorhand aangeven bepaalde nummers niet te willen horen. Verzoeknummers die zingend worden aangevraagd zonder tekst, kunnen mogelijk niet herkend worden.

Onbezorgd genieten van je dansfeest?

contacteer ons
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x